Валентин Бугрим Загадка мужчины...

Валентин Бугрим
Валентин В.БУГРИМ

ЗАГАДКА ЧОЛОВІКА ...?...

З 14 жовтня – Дня Українського козацтва і Дня захисника Вітчизини до 7 березня, передодня Міжнародного жіночого свята – триває період чоловізації ... В.Б.

Що є в Чоловіка сильне
і завжди воно є вільне,
на майбутнє – епохальне
і для людства вирішальне?
Що за зброя головна
і його вона сповна?
І чи є те персональне
та для кожного ментальне?
Хоча й кажуть, що мужчина, 
поєднає мужа й чина.
Але ж то є унікальне,
Чоловіку – визначальне ...?!...

Ви Загадку відгадайте -
по...ок за це майте ...!?...

29 лютого 2016 р. м. Київ