Призначення

Валентина Коц
                Для служіння "Сумка Самаритянина"

1.Призначення в житті важлива річ
Бо визначає ким ми маєм бути.
І день його вже має, також ніч,
А нам своє потрібно ще відчути.

Я вже як помічниця у сім'ї,
І мушу мамі скрізь допомагати.
Всі сили віддаватиму свої,
Щоб у нагоді їй завжди ставати.

2.А я б хотіла бути, як сестричка,
Та кажуть тато з мамою не раз:
Ще підростеш та зміниш дещо звички,
Всьому в житті і місце є і час.

Молюсь я Богу, вірю, не даремно,
Він заздрити нікому не дає.
Так хочу бути я із кожним чемной,
Бажання це найбільше є моє.

3.Моє ж бажання щире – малювати,
Як друг мій Ромчик вміє це робити,
Всіх кольорів відтінки передати,
Й картина та під пензлем буде жити...

Але то не моє, а ось сопілка
Сама неначе в мене виграє.
І радості у серці тоді стільки –
Призначення і в мене також є.

4.Послухав я ось братика й сестричок,
Та зрозумів – я зовсім ще малий!..
Мої життєві справи невеличкі
І найпростіші у сім'ї моїй.

Та я запам'ятав все ж як важливо
Про себе зрозуміти ким ти є?
Бо в цьому рівноваги міць та сила,
Побачити призначення своє.