Матуci Альонi присвячуэться!

Валентина Коц
Матусю, я вітаю щиро з сином,
Який найкращий в тебе та єдиний.
Як сонечко вже 14 років
З тобой вперед життєві робить кроки.
 
Дарунок долі, що була гірка,
Але все ж Всемогутнього рука
Тебе дитям тоді благословила,
Яке під серцем в час важкий носила.

А далі народилось немовлятко
Життя зігрівши сонячним теплом,
Хоча були проблеми і нестатки,
Та ось від сина віяло добром.

І перше слово "МАМА" прозвучало,
А потім дуже швидко йшли роки
В яких ти і сама дитиной стала,
Наблизившись до Божої руки.

Ви вже разом ось 14 років,
Було всього, в часи випробувань
Вивчали долі нелегкі уроки,
До Бога несучи світ сподівань.

Чимало днів позаду, є багато
Про що згадати з щирою подякой.
Нехай сьогодні у сімейне свято
У вашім серці буде мир ознакой.

Матусю, син у тебе є найкращій,
Неси його в молитвах до Небес,
Щоб на життєвій ниві спільній вашій
Ви бачили багато ще чудес!