Божев льна

Олег Троян
Шалена кров,розбурханого серця,
Бажає скроні розірвати знов!.
Ти дивишся в розбитеє люстерце,
Але не віриш в те,що ВІН пішов.

Він обіцяння виконав - залишив,
Тобі ті миті,спогади,любов..
З ним в серці ти.А божевільна тиша
Кричить,волає - милий мій!Агов..
1.03.2016.