Повний мiсяць

Георгий Грищенко
Повний місяць заглядає
У вікно кімнати,
Може він мене шукає,
Щоби привітати

З днем народження сьогодні,
Звідки мені знати
Всі прикмети всенародні?
Я ж збираюсь спати.

Що мені його вітання,
Він помолодіє,
А у мене є бажання,
Люд хай не старіє.

Бо я знаю що є старість,
Від хвороб це муки,
Але є в старих і радість –
Діточки й онуки.

Й крикнути – Героям слава!
Ми вже на свободі,
Україна вже держава,
Жити в рабстві годі!
02.03.16.