Отож, малюй життя, щосили грай...

Ирина Боговина
            ***
Отож, малюй життя, щосили грай
Смичком, чи пензликом, уже як зможеш,
Здіймай життєвий, в піну, водограй,
І я, гадаю, врешті, переможеш.

Лети, як птаха, вільна над водою,
Як голуб, з вісткою краси землі,
Не зупиняйсь, будь впевнений ходою
До мрій, де в брамі успіхи твої.

Так,нелегкий той плуг,гливка земля,
Стікає піт чолом, росте напруга,
Але скажи:- Залишу слід свій я!
Бо я митець, людина, не папуга!-

            ***