Моi вiршi, неначе злиднi

Валентин Крот
Мої вірші, неначе злидні,
Моє сердешне каяття.
Вони нікому не потрібні,
Вони, для іншого життя!

Коли прийдуть часи хороші,
Скінчиться врешті чорний день,
Коли не будуть в світі гроші,
Дорожче, ніж життя людей!

Летять вірші, птахами в вирій,
Вони повернуться в весні,
Коли кохання буде щирим,
Без ліцеміря та брехні!

Та наші сльози оділлються,
Що ця війна нам  воздала.
Коли  заживемо по людські,
Нарешті біди всі здолав!

Бо зараз, в нікуди дорога,
Створили лиш катам єдем…
Коли повірим щиро в Бога,
Душею до нього прийдем!

Брехня нам душу отруїла,
А правди вже й, не відшукать…
Коли розквітне Україна,
Та процвітатиме в віках!

І заживемо всі у мирі,
Як у вишневому саду…
Тоді, повернуться, я вірю,
Мої  вірші до Ваших душ.
                12.12.2015 р.