узоры тайных дорог укр

Игорь Косинь
візерунки таємних шляхів,       
тих, якими іще не пройшли.       
тих, якими ми марили всі,         
від дитинства до наших часів.   

над світанком далеко тремтять, 
навіть чутно там ті голоси,       
так, немов то початок Весни      
і птахи повертають назад.          

я порину у ту височінь,             
що так вабить, так кличе мене. 
я вночі поспішаю і вдень.
поринаю, як птах в неба синь...