прийшла

Ромашечная
обережно
майже без тиску
прийшла
захопилась
та все не дійсне
лише слова
колихала
своє минуле
своє буття
не жаліла
тих оченяток
сумна-сумна
переставши
водою литись
дощем іти
притулилась
ота стіна
за нею ти