яскрава

Палад
Яскрава, мов у небі неозорім
світило, що тепла його на всіх.
Я пещу твої пальчики курсором
та марю, що у відповідь - твій сміх.

В нім кожен звук - то нота філігранна,
чар-зілля необорне молоде.
Полонить необачного омана
і ніч мою беззахисну краде.