Йде весна

Василий Дубина
Йде весна, йде весна
        хмарками-отарами,
Йде весна, йде весна
        з неземними чарами.
Йде весна, йде весна
        з гучними громами,
І веселка ясна
        в нас над головами.
Йде весна, йде весна
        з квітами, із травами,
Дзвінка пісня луна
        з діточок забавами.
Йде весна, йде весна
        з піснею пташиною,
Дзвінко-струнна, рясна,
        із дощу краплиною.
Йде весна, йде весна
         із вишневим цвітом,
Йде весна, йде вена
         із палким привітом.
І небес глибина -
         очі волошкові,
Всім бажає вона
         щастя та любові.
Посміхнулась весна
         ясній, теплій днині.
Йде весна, йде весна
         по всій Україні!

     03.03.2016р. 19:45.