Сенс Мудрого Життя

Юра Эолас-Шанти
Чекає Серденько в Надії,
Велику перемогу в Україні.
Хвилюється за чисті Мрії,
Щоб ми були, завжди Єдині.

Як тяжко бачити болото...
Життя нелегке у людей.
Велику Силу та турботу,
Сумління Душ в ході Ідей...

Господь нам дав Велику міру,
Лани широкі, та Дніпро...
Щоб ми тримали в собі Віру,
Та берегли сім'ю, село...

Багато падає страждань,
На плечі мужнього народу...
Дає Господь немало Знань,
Щоб лікували неміч, та хворобу.

Людська Душа така велика,
Розумна в хаті, на землі...
Бо в Серці Істина зарита,
До Бога Віра на Душі...

І щоб нам не казали з верху...
Ми сильні Духом до життя!
Ми не повернемо від страху,
У бік принижень, каяття...

Ми самі лихо закрутили,
Всі чвари в хаті розвели.
Людські Серця ми пробудили,
За тридцять срібних продали...

Що сталося, не повернути!
Потрібно встати, та піти.
Серця до Світла навернути,
Та мир в Країні навести.

Прийдуть інвестори, реформи,
Життя наладиться в людей.
І Європейські цінності, та норми,
Розкриють шлях нови ідей!