щастя

Елизавета Котельникова
кожен має своє щастя,
кожен десь його ховає,
бо як прийде в дім ненастье,
дуже боляче буває.

треба прагнути свободи,
захищати інтереси,
щоб родина була міцна
не робіть друг другу стреси.

бережіть любов друг друга,
дорожіть своїм коханням,
лиш тому буває щастя,
хто вважає це бажанням.