Украинский Гарик 129

Владислав Красса
Український Ґарик 129

За мотивами І. Губермана

Життя летить, і жить охота,
сліпі метаються серця
між оптимізмом ідіота
і песимізмом мудреця.


Оригінал

А жизнь летит, и жить охота,
И слепо мечутся сердца
Меж оптимизмом идиота
И пессимизмом мудреца.