Мила моя, Мила..

Владимир Прохода
Мила моя, Мила
Гриву у коня,
Коси розпустила,
Підтикнув  вбрання

Брала чисту воду,
Бавила  ріка,
Бо дівочу вроду
Бачитимуть віка.

Бо в краплині кожній,
Є все що було:
Чи то дні тривожні,
Чи гуля село...

Жаль читать не змозі,
Мабуть, що гріхи,
Може чиїсь сльози
Хоронять  роки...

Мила гриву Мила
Та вплела вінок,
Зваблива, вродлива,
Власниця думок...

 П.В.М.       3.03.2016г.