Холодний в тер листя носить

Валентин Крот
Холодний вітер листя носить,
З гілок останню решту рве
До всіх надходить своя осінь,
Хоч і ніхто її не зве!

Коротшають усі дороги,
Та тіло силу вже   втрачає,
Болить спина, не ходять ноги,
Та ще й  грошей не вистачає….

Та де тепер ти їх заробиш?
А пенсія – гірка  сльоза,
Приходить старість, та хвороби,
Та ліки не купити,  зась!

Там ціни ріжуть нас відверто,
Та заганяють в мертвий кут.
Виходить, що нам краще вмерти,
Чим мати старість отаку…
                2016 р.