Снiги, вiтри, все замело

Валентин Крот
Сніги,  вітри, все замело,
 Засипала зима!
Стоїть покинуте село,
Ніде не куриться димар…
Не чути  гавкання собак,
І півень не кричав…
Поволі  тягнеться  доба,
Ніхто вже не рахує час.
Замулився живий струмок,
Кому те джерело?
Отак тепер ми живемо,
Як те пусте  село!
                2015 р.