Для кого пишуться закони

Валентин Крот
Для кого пишуться закони?
Чи просто так, аби були…
На них втрачаються мільйони,
З парламентської кагали!
Вони колись прийшли до згоди
Ще й кворум був тоді з повна
Закони пишуться народу,
А тобто начебто  для нас!
Неначе димова завіса,
Між нами біла полоса!
Для них, для всіх, закон не писан,
Ще й недоторканість спаса!
Іде війна в Верховній Раді
 Зі смаком, пики б`ють  пани
І президент у шоколаді,
Не поспіша розстатись з ним!
Ми всі ждали того моменту,
Та  можновладні,  не хотять…
Чи довго буде президентом?
А шоколад на все життя!
Це, як без щаблів драбина,
Брехня, не тільки нам з Москви…
А в решті решт: Як та рибина,
Почала тхнути з голови!
А що за інших вже казати,
Вони не кращі не на пенс!
Пора ту банду розігнати,
Напевно з того був би сенс…
Беріть, хто вила, а хто шаблі,
З  корінням вирвати вже  зло…
Знов наступили ми на граблі,
А вже ж давно, розбитий лоб.
                20 - 21.12.2015 р.