Вже задавила жаба

Валентин Крот
Вже задавила жаба
І не  хватає зла!!!
Будуємо Державу,
На африканський лад.
Куди нам до Європи?
Там на таких начхать,
Бо нас із голой  жопой,
Ніхто  там не чека!
Ми не потрібні просто їм,
Хіба ж нам до торгів?
Ми тільки  гроші просимо,
Що б в нас росли борги…
Нам вже  ніде не  раді,
Хто ж дружить з жебраком?
Хто не прийде до влади
Всі крадуть загалом
Ї  не страшіть ні чого,
Ні  ціни ні борги,
Вже не бояться Бога,
Самі собі БОГИ!!!!
А на горі бравада:
Та все одні слова…
Ласуймо  шоколадом
Хай гроші  добува!
Та кожен раз по новому
Будуймо й живемо….
Та самі в себе знову ми
Завзято крадемо!
                20.12.2015 р.