Украiно! Я тебе кохаю...

Валентин Крот
Україно!  Я тебе кохаю...
Прикро, що не стріла  свою долю,
Вже й тобі подарували волю,
Та ні як гидоти не здолати!

Що б були заможні ми і ситі
Вирішивши  перешкоди наші...
Що б ми стали кращими у світі,
Всі свої недоліки здолавши!

Квітне, хай, калина над водою,
Вже не раз описана віршами...
Щоб усі пишалися тобою,
Та щоб щиро нами ти пишалася!

Хай сіяє сонце небокраєм,
Всі твої позчезнуть вороженьки.
Рідна моя, незалежна ненько,
Україно, я тебе кохаю!
                05.01.2016 р.