человек ты жертва

Надежда Кухальская
Человек ты жертва. Ты жертва себя. Ты жертва других людей.
Человек ты жертва. Жертва обстоятельств. Принес ты душу в жертву. Душа бьется как птица, просящая свободы. Ты бьешь ее ногами. Ты жесток, человек. Жесток, но только для себя.
Ты жертва человек, жертва своей холодной души.
Человек ты жертва. Жертва реальности. Ты боишься ее. Ты боишься своей реальности человек. Твоя реальность, человек карточный дом. Твоя выдуманная реальность, разваливается каждый день. А ты ее мажешь обойным клеем. Вместо строительства кирпичного дома. Только не живи в иллюзиях человек, прошу не живи в иллюзиях! Твой дом не крепко, его сдует первый проходящий волк.
Ты жертва человек жертва своей выдуманной реальности
Человек ты жертва. Жертва своего мертвого сердца. Вспомни как ты над ним смеялся. У тебя в руках был шприц с ядом. Как медленно и с наслаждением вводил яд в сердце. Яд под названием страх, яд под названием жестокость. Теперь ты жертва человек. Человек ты жертва себя.

Human being, you are a victim. A victim of youfself. A victim of the others.
Human being, you are a victim. A victim of circumstances. You sacrificed your soul. The soul trembles like a bird asking for freedom. You trample it. You are cruel, human being. Cruel only to yourself. You are a victim of your cold spirit.
Human being, you are a victim. A victim of reality scaring you. You are threatend by your reality, human being. Your reality is a house of cards. Your imaginary reality is falling apart day by day. But you are dragging on. You are smearing it with the wallpaper glue. Instead of building a house of bricks. Just do not inhabit illusions. I beg you not to settle down in illusions. They crumble when you cast a spell not to crumble.
Human being, you are a victim. A victim of your dead heart. Remember how you mocked at it holding a syringe of poison. What a pleasure was it to insert a needle and to spit poison slowly into your trembling heart. A poison named fear, a poison named cruelty. Now you are free. Free to be a victim. A victim of yourself, human being.
Don't be afraid, human child. You are little yet. There is nothing real but love in and around you. Sleep tight. Have a nice dream.