Розум робить з мене боягуза

Людмила Дубищева
Так, розум робить з мене боягуза,
Не зможу я тобi себе вiдати,
Тому що дуже, дуже так боюся,
залишилось лише с приведу цього ридати.

Тебе кохати буду поглядом своiм,
Не знехтуй почуттям моiм.