Колись ти забажаэш так тепла

Людмила Дубищева
Колись ти забажаэш так тепла,
Кохання палкого вiд серця,
Але в дущi живе зима,
Воно вiд холоду не б,еться.

ЧЕКАЛА ДОВГО Я ТАЙ МАРНО,
Час проминув, пробач менi,
Час поховав моэ кохання,
Не краплi не залишивши собi.


Колись ти забажаэш так тепла,
Не зможу дати я анi добра, нi зла.