знай коханий що любов

Людмила Дубищева
Знай коханий що любов,
Мов глуха, не слуха слово.
За тобой блукаэ знов,
Бачити бажаэ зново.

жадану мить чекаэ, погляд,
Не дивиться на час тай люд,
Палаэ полум*ям сильнiшим,
Шукаэ там а потiм знову тут.

Знай коханий що любов,
Вчинки робить поспiшая,
Зневажаэ мить погроз,
Ходить iм*ячко гукая.

Ти мене не прожени,
БОЖЕВОЛIЮ ВIД ТЕБЕ,
Всi вiддам найкращi днi,
Позабув на вiк про себе.