Повернись живим

Людмила Дубищева
Душа гнiтиться жахом не сказаним,
Коли коханий поряд не буваэ,
Чекаэ миттi зустрiчи з жаданним,
За нього молиться, пiснi спiваэ.

Ти повернись живим до дому любий,
Тебе повию у повагу тай добро,
Цей день забудьмо важкий, лютий,
Зроблю щоб було сито, легко тай тепло.

Ти повернись живим, тебе кохаю,
Приму таким як э, тебе чекаю.