Заступниця кохання темна нiч

Людмила Дубищева
Заступниця кохання ~темна нiч,
Покрий мене, нехай нiхто не баче серце,
Любов палаэ полум*ям як пiч,
Оби два знаэмо таэмне мiсце.

Пiдкравшися не чутно тай не зримо,
Нехай вiдчуэ подих тiла,
Моэ бажання не похитно,
Я буду поряд з ним ось так смiлива.

Освiтиться його краса,
Долонью доторкнусь до нього,
Пробачення я не благаю небеса,
Тай не жалкую з приводу ось цього.

Прикрий мене своiм покровом чорним,
Та дай нам дотиком зiгрiтись,
Вiн буде лагiдним тай добрим,
Дозволь менi тут поряд з ним вiдкритись.