Для тебе

Анна Черни
Огорни мене квітами своєї любові.
Я стала дорослою швидко доволі.
Ти стань мені братом,і батьком,і світом.
Життя ти моє увінчай пишним цвітом.

Взамін я віддам тобі щире кохання
і серце навіки;одне лиш прохання:
ти соняшник,мальви й волошки душі
у розпалі пристрасті не затопчи.