Давно очи плачуть вечорами

Вика Максименко
Хочеться родини,
Хочеться детини
Давно очи плачуть вечорами,
Від того,що цього не мають,
Але ніхто того не бачить,
Як й не бачить того,
Що душа моя теж плачить.