Ти моя

Светлана Беллас
06.03. 2016 г.

Ти моя

Ти моя остання мрія
Я не знав шо все так буде
Я не зможу позабуті
Без тебе самотній світ.


Хочу бачити я знову
Так потрібні твої руки
Так потрібні серця стуки
Нескінченні мої муки.


Ти моя весна кохана
Небеса дарунком дали
Я не зможу все забути
Неподільні зараз ми.

Автор Світлана Беллас