Ворона, явившись в гости к слону, Спросила...

Надежда Люликова
Ворона, явившись в гости к слону,
Спросила: "Как ель различить и сосну?"
- От этих иголок одни лишь занозы,
Дарите соседке на праздник мимозы.


On coming to elephant's house
The crow asred him: "How can you tell a fir-tree from a pine one?"
- There are only splinters from the heedles,
It's better to give for a holiday present a bunch of mimosa to the girl next door.