Кв тами, листами, розмовами,

Захаров Георгий
Квітами,листами,розмовами,
Досить хмілю серцевого в котрих
Різними діалектами та різними мовами
Вдосталь,напевне,існує яких
Зустріччю із сльозами й
 поглядом гіпнотизуючим
Та тріскучим болем розставання,
Незмінним чуттям й до нині існуючим
Творить...гуляє кохання..