В дкинутим долею, часом вважаю

Захаров Георгий
Відкинутим долею,часом вважаю --
-- Тебе забуваю і враз, боючись
Я спомини мріями сам наганяю
Тебе уявивши,мені сміючись.

Ні, не потрібно ні ласки чужої
Ні холод жорстоких, сторонніх очей,
Тебе, полюбивши любов'ю німою
Я пьяний в покрові безсонних ночей