Це, мабуть, з знання

Оливер Ли
Мені так цікаво, що ти скажеш, коли почуєш: я люблю тебе.
Ця невідомість, як очі твої темно-карі.
Читаєш мої вірші, мабуть, не здогадуєшся, вони всі тобі.
Кожен рядок. Кожна крапка.
Може це абсурд маразматика?
Та нічого не вдієш, коли інакше не вмієш.
І начебто спати час, адже за вікном давно за північ.
В голові та в думках тільки образ твій,
Хоча я мільйони разів повторювала собі : досить мрій.
Але завжи хотілося бути тільки твоєю.
А якщо ти зачитаєш мої невідправлені листи, що також присвячувались тобі,
Тоді зрозумієш, чому було так важко іти.
Дорога вистелена із шаленого кохання,
Я не зуміла подолати занадто болісне мовчання.
Так дико за тобою сумувала,
За посмішкою, золотим волоссям,
І навіть поглядом німим.
Безліч різних правил і теорем,
На основі цього купа дебатів і проблем.
Піфагор доводить, що сума квадратів катетів -квадрату гіпотенузи дорівнює.
Що люди від мавп походять, Чарльз Дарвін доповідає.
Всесвітнє тяжіння все вирішує, колись Ньютон, світу очі відкрив.
Проте, я знаю лиш одне:
Як падати наступна зірка буде-
Загадаю знову, тільки тебе.