Перлини Карпат

Оксана Майданська
  I   Весняні Перли в букетик я зберу,
      Любимій рідній я людині подарю.
      Хай Мир й Любов в обіймах зігріває,
      День 8-березня жінок всіх привітає.

           ............................
   
   3  Замерехтіли зорі із небес сіяють,
      Та Перлами Карпати розсівають.
      Неначе поцілунки ніжністю коханим,
      Палким пахучим первоцвітом раннім.

          Березнь 2016рік   О.М.   Ворохта