Три С!

Михаил Онищенко2
       Три  С!

На  світі  три  С,
Кажуть  то  сила.
Мене  розказати, 
Сусідка  просила.
Про  завітні  три  С,
Ці  чарівні  слова.
Про  яких  на  Землі,
Іде  вже  «молва»…

А  перше  то  С,
Відомо – є  секс.
Від  Адама  і  Єви,
Пішов  в  нас  прогрес.
А  від  сексу  також,
Бувають  і  діти.
І  як  нам  при  цьому,
Їм  не  радіти?..

А  друге,  те  С,
То  є  скандал.
Хтось,  в  морду  комусь,
Уже  зранку  дав.
А  може  усе,  є  то  плітки,
Які  розпускаємо  ми  залюбки.
Отже  маємо  секс,  а  також  скандал,
І  я  вже  такий,  такий  вже  на хал…

А  третє,  то  С,
То  вже  є  спорт.
І  не  поможе,
Нам  з  Вами  чорт.
Тому  що  потрібно,
Іти  до  мети.
Іти  мабуть  довго,
Довго  так  йти…

На  Світі,  три  С…

08:55.06.0302916.