Вона...

Елена Марфич
Ти пам'ятаєшь її очі....
Сміх,що чув завжди.
Вона любила все, що хочеш,
Та дарувала світ тобі...
Ти пам'ятаешь її ніжність,
Як співала по ночах...
Така незайманая світлість,
Що проникала навіть в снах.
Ти пам'ятаєшь її мову,
Вона чарувала так тебе....
І поверталася знову,
Ніщо без тебе не мине!
Ти пам'ятаєшь іі погляд,
Вона по-справжньому жила...
Та все, на жаль, уже не поряд,
Життєва мить з нею прошла.
Ти пам'ятаєшь все, що було,
Що сталося, чому її нема?
Вона можливо все забула...
Та життя нове знайшла?
Та все ж ти пам'ятаєшь,
Для тебе вона особливою була.
І завжди ти її впізнаєшь,
Хоч вона давно пішла...