Кричалки до матчу чу динамо дн про субота 05. 03

Владимир Туленко
Кричалки до матчу ЧУ «Динамо» –  «Дніпро» СУБОТА (05.03.2016), початок о 17:00

 

Автор:

Сьогодні дійсно є інтрига,

Бо грає в нас «дніпровська» ліга.

Славутич-річку знают люди…

Тож і кричати славно будуть!

 

 

Фани ДК

Не все у Новім Році гладко…

Мабуть, пустує мавпенятко?

Немає нині результатів…

То, може, Уряд винуватий?

 

Фани ДД

На Кубок відіграли класно!

Вже в півФіналі… то всім ясно.

І заявляємо ми прямо:

«Розірвемо 3:0 «Динамо»!»

 

Фани ДК

Знайомі нам ті теревені…

Знов оті ж клоуни на сцені!

Ви, хлопчики, підіть… у школу!

… І пийте там свою «Біолу»!

 

Пимітка:

Титульний спонсор «Дніпра» фірма «Біола»

 

 

Фани ДД

З тих пір, як грав іще Протасов,

«Дніпро» - команда вища класом!

Та … СУДДІ – додають вам сили.

«Суддю поганого – «на мило»!»

 

Примітка:

Ще з радянських часів (50-60 роки) вислів «Суддю – на мило» - головна кричалка на стадіонах!

 

Фани ДК

Якщо не вмієте ви грати,

Не треба «дзеркало» жбурляти!

Бо, не гравці у вас… ігрулі,

Горобчикам лиш «крутять дулі».

 

Фани ДД

Заговорило знов село!.

… А що з «МанСіті» то було?

І як «гульню» оту назвать,

«Александрією» - не зламать?

 

Фани ДК

У нас травмованих багато,

Та легко будем вигравати!

Поляк нападник Теодорчик

Піготував вже свій «моторчик»!

 

Фани ДД

В нас захист – Чигра і Фелецький!

ПапА що грає молодецьки!

«Динамо» - то команда вредна,

І вигляд ми їй зробим «блєдний».

 

Примітка:

Чигра – Чигринський, ПапА – ПапА Гуйє (Сенегал) – центральні захисники «Дніпра»

 

 

Фани ДК

Наб’єм сьогодні скільки схочем…

Бо, вигравати ми охочі!

Вперед «Динамо», в напад всі,

«Піджаримо» ці «карасі»!

 

Фани ДД

Сміятися над вами будуть

Всі адекватні в віті люди!

Мирон Боданича легке

Промовимо: «Та то таке!»

 

Примітка:

Рік назад улюблений вислів головного тренера «Дніпра» Мирона Богдановича Маркевича був: « Та то таке!»

 

Автор

Хай не лякают нас примари!

Нехай повипусать пару!
Здоров’я, радості, удач

Хай принесе плямистий м’яч!