Якщо у мене буде можливiсть

Игорь Шаповаленко
Якщо у мене з'явиться можливість
Зустрітися з представником спецслужби США –
Відповісти на запитання попросив би:
Хто Джона Кеннеді позбавив власного життя?

У смерті президента – багато що залишилося невідомим…
Чому так сталося? І кому вигідна була людини передчасна смерть?
Але всі знають: вбивство Джона Кеннеді було невипадковим –
З тих пір пройшло вже півстоліття… Пройде у секреті іще чверть?

Якщо у мене з'явиться можливість
Зустрітися з представниками ФСБ РФ –
Я ситуацію просив би прояснити
Про човен «Курськ» – та його екіпажу смерть!

Одне лише зазначити хотів би:
Підводний човен затонув – та це було ще півбіди!
Але чому весь екіпаж його загинув?!
І вчасно врятувати моряків не спромоглись?

Про смерть Петра Машерова і В'ячеслава Чорновола…
Багато інформації, що досі засекреченою є від людей…
Я вірю: скоро стане (те, що я зазначив) все відомим!
І кожен, винен в смерті, справедливу кару понесе!

30 грудня 2015 року