Надiя Савченко...

Мокренко Хром Олег
Справжньому патріоту в неволі..... Ще буде воля...
Надії Савченко

       *  *  *
Тендітна, але з мужньою душею
І в горі залишається собою
В полоні пташка сили всі віддала
За те, що гріх не свій на себе взяла

Надія у надіях проростала
І серце краю мужності не знало
Цвіла душа за неньку Україну
За землю всю квітучу і єдину

У голоді прошу не вбий всі сили
Не йди будь ласка вільно до могили
Тримайся і не думай про погане
Для тебе зовсім скоро мир настане

Ти горда і по справжньому красива
В очах твоїх найсправжня Бога сила
Тебе чекають люди, Україна
Мільйони в тебе вірять моя мила

Для тебе ця весна сьогодні плаче
Я знаю, що в душі у тебе важче
Ти перша, хто убив могутній страх
Ти наша українська  Жанна д'Арк!

 P.S.
"Я винна тільки у тому, що захищала свою Батьківщину, свій український народ, якому давала присягу, свободу і благополуччя моєї землі" (Надя Савченко)