Я на стихире

Михаил Онищенко2
     Я  на  стихире.

Я  на  стихире, 
Всех  женщин  поздравляю.
І  з  восьмим  березням,
Жінок  усіх  вітаю!

Пусть  в  этот  праздник,
Вам  Всем  будет  не  лень.
Бути  счстливими,
Сьогодні  і  кожен  день!

И  пусть  у  радости,
Проходят  Ваши  дни!
І  трішки  щастя,
Дістанеться  мені.

А  ещё  Ваши,
Любимые  мужчины.
Хай  не  засмучують  Вас,
Без  на  те,  причини.

Пусть  дарят  Вам,
Они  любовь  и  ласку!
І  кожен  день  Ваш,
Перетворюють  у  казку.

Любите  сами,
И  будьте  любимыми!
Любіть  самі,
І  будьте  Всі,  щасливими!

Ваш  завжди,  М.  Онищенко!

06:25.06.03.2016.