Семья

Лидия Елена
Дні щастя,радості і миру
Нехай пізнає кожна в нас сім’я,
Щоб  в край небесний ,у Вітчизну,
Увійти могли  ми в дім Отця

І тихих слів Його сьогодні
Прийміть з любов’ю ви в серця,
Щоб мудрість Божого нам слова
Сім’ю оберігала від спокуси й зла

Хай промінь чистого повітря
Вдихне сім’я з небесного дворця,
І понесеться з радістю у світ цей
Чудова пісня днів сімейного життя

Сам Бог  Творець небесний
Сім’ю створив й благословив,
І світлом Правди освітивши,
Він волю неба їм відкрив

Хай щастя чистою рікою
Закон Христа в сім’ю несе,
І Божа милість з добротою
Сім’ю від лиха збереже!