Без комментариев

Петр Коваль
Все це здалось тоді занадто дивним.
Ні, не здалось, а так воно й було.
Кульбаба і повій,тонкі шипи кропиви,
Занедбане, знівечене село.
Було? І є. Ще довго буде,
Допоки правити продовжують паскуди.
Брехні вже вкотре відаємо владу.
А Рада, як була, так і зосталась «Зрада».