Поезiя душi

Виталий Петрюк
Вернись до мене знову
Голубонько моя.
Прийди хоть до порогу,
Чи вранці до вікна.
    
Пісень легеньким звоном,
Мов сонце на весні,
Чи серцю грізним тоном
Але скажи мені.

Чому ти так тихенько,
Пішла собі і все?
Сумує так серденько
І вигляда тебе.

Я так тебе кохаю,
Хоть і не в шлюбі ми.
Без тебе я зідхаю
Як риба без води.

Не гнівайся на мене,
Приходь в любі порі.
Ти є надхнення з неба,
-Поезія душі.
 
9 квітня 2016