А я все згадую тебе

Марина Евтушок
Кожна хвилина наше вічність,
А я все згадую тебе,
Ті очі кольору блакиті,
Що так приваблюють мене.

Я і не мріяла уже,
Що знову зустріну кохання,
Що знов будуть ночі без сну,
Надії і знову зітхання.

Між нами відстань,ми з тобой,
Неначе Місяць й Сонце,
Та сподіваюсь що колись,
Загальнеш ти в віконце.

Сумую я,коханий мій,
Згадую щохвилини,
Тебе чекаю дуже я,
Ти для мене єдиний.