Без кохання людина безкрила...

Зинаида Комарова
"...без кохання людина безкрила..."

*********************

Без кохання людина безкрила,
Немов земля без рослин,
Іі душа спорожніла
Стогне, наче спустошенний дзвін.

Не ваблять зірОк оксамити,
Не чарує квітковий килим,
Не викличе нелюдь огиду,
Ій байдужій журавликів клин.

Не збентежать ій душу мережки
Павутинки, в ранковій росі,
Не помітить барвистоі стежки,
Дивовижність грона лози.

То ж кохайте, закохуйтесь, люди,
Щоб у серці лунав вічний дзвін!
І красу помічали ви - всюди,
В Украіні, найкращій з краін!