50

Виталий Петрюк
               

 Мов квіточка із під землі,
В Лопушнім дівчинка з"явилась
Ви чули?- у Романюків
Донька сьогодні народилась.

  Таке маленьке і гарненьке
Тримала мама на руках. 
Так день за днем і потихенько
Уже рахуємо в думках

  Не дні, не місяці а роки
Немов сторінки шелестять,
А дні народження як кроки
 Відстукали ось < 50 >.

  Минули юність і дитинство,
Роки кудись іх віднесли.
З них ланцюжок немов намисто...
Тебе прикрашують вони.
               
   Бо в них і досвід, і наснагу
   Ти черпала як цінний скарб,
  Бува терпіла біль і спрагу,
  Та зносила без зойку й скарг.

 Так під Всевишнього рукою
Ти Ювілею досягла,
Нехай Господь буде з тобою
Шануй Його Святе Ім"я.

 Хай завжди як на Ювілей,
Обличчя посмішкою сяє.
З тобою також і мене
Хай рясно Бог благословляє.
       Травень 30 2012