Я за тобою сумую

Дмитриева Рина
Я за тобою сумую. Чудові слова.
Мабуть ти став трошки ближче до мене від них.
Я за тобою сумую. Здається, нема
Ні кілометрів, ні метрів, ні відстаней тих.

Я за тобою сумую. Чуть легше, але
З цих слів до тебе, на жаль, не прокласти мости.
Ти кажеш час, як біда, дуже швидко мине,
А він стоїть - як навмисне не хоче іти.

І я стою. Пригадаю, як ти цілував
І знов тремтить на губах складова тяжких мук-
Я за тобою сумую. Жахливі слова.
Хіба ж зрівняться вони з ніжним дотиком рук?