Жовтi тюльпани

Гойнолка
Хтось викинув жовті тюльпани.
Лежать... пелюстками тремтять.
Хто ж так поглумився над Вами,
Мабуть, свіжі рани болять?..

Хто викинув жовті тюльпани?..
Вони ж, наче сонце горять.
Невже вони - символ обману?
Так люди чомусь говорять.

Тремтять на дорозі тюльпани,
Загинуть вони без тепла...
Ви їх не даруйте коханим,
Коли вже кохання нема...