Мирне небо

Павел Медведев 5
Частка нашого тепла,
З надіею до сходу.
В небі зіронька пала,
Як серденько народу.
Це серце ніжно тріпотить,
Болить за Україну.
А зірка в небі мерехтить,
Осяює країну.
Не треба нам війни і болю,
Пекучих сліз не треба.
Як соловей що любить волю,
Ми любим мирне небо.