Чудасiji. Зиркнувши у дзен свiй

Ицхак Скородинский
Що за бодяга, брате?
То ж...
Якого дідька в гніві задушив ти, забалабонивши свій  чортів фатум ?
І на якого лисого  перетворився у-у, мля-мля? 

Що, ні гу-гу? 

Гаразд...
Та от,якого диявола  вночі благаєш, щоб...
Щоб задарма, твою навіки невмирущу душу...
Із тіла біс той видер би... 

Ось-ось, догуглишся, мордастенький... 

Козля-я-я!!!